vart med cicci.

hej kom nyss hem, har vart med cicci skit kul dag facktiskt. vi gick till centrum och köpte glass och sen gick vi till stenmo var där ett tag pratade och sånt. sen gick vi hem till henne för jag var kissnödig hahaha busigt av mig (a)
sen när vi kissat så, ville jag ha godis fast vi orkade inte gå till centrum igen så vi plinga på jacki oxå dom bor grannar och så gick vi till vivo och köpte lite godis och kockosbollar hahaha mumsigt fast fan vad mätt man blev. sen så kom bussen och då skulle jag hem. jag hoppas ni fattar att jag bara tog de här fort för jag va med cicci i typ 4 timmar :) men när jag skulle hem så var det en kille som typ följde efter mig fett läskigt. men jag lyckades skaka av honom, tur! vi tog såklart lite bilder så här kommer dom. ååh i morron är det skola suck. men aa det var min dag.
jag                                    jacki och cicci
igen :)                          jag och jag driver !
jag och jacki.                       cicci sötnos :)
jacki hoppar.                   missbildat hopp :P
cicci töntich.             cicci och jacki.
japp det var min dag puss på er.

cicci idag,

hej ska snart dra till cicci, det var ett tag sen jag träffa henne.
saknar henne jätte mkt, vet inte vad vi hittar på idag.
men de blir säkert bra iaf. vi hittar alltid på något kul!
såhär ser jag ut idag. (ful bild)
strumpbyxor: gina 79kr
midjekjol: 179kr ?
tjocktröja: new yorker pris:?
lejopard linne: lindex pris: ?

jag "duktig":O

lässen att jag inte bloggat på ehm, 700 år kanske ? men jag har haft fullt upp med kompisar och plugget -.- så har inte hunnit med alls att blogga förlåt. men men, så är livet eller ? idag så gick de fan förvånads värt bra i skolan tycker jag dårå. jag han långt i träslöjden så långt som jag sattsade på iaf, och sen med SO:n blev jag klar med planchen, och sen på engelskan jaa jag gjorde mitt bästa och det gick frammåt, sen hade jag spanska och vafan för första gången så gick det bra, jag satt och jobbade ist för att sitta och skratta med kompisarna, men okej då vi hade bytt platser men det är iaf konstigt för lina sitter precis bakom mig och vi skrattar på alla andra lektioner, och sen har jag bästavän breve mig till höger fast ett annat bord.. sen hade vi NO okej visst det är absolut inte kul med våran lärare fattar typ inte ett jävla piss :OO men jag kämpade på och jag förstog allt så hurra för den här bra dagen, ett stort framsteg för min del, men jag har bestämmt mig för att ta tag i skolan, jag har 3 år på mig nu och då jävlar jag ska ha minst VG i alla ämnen, och alla säger så men jag ska förihelvete facktiskt ha det på riktigt. aa det var min dag, ska börja blogga mer.
massor med kyssar på rumpan så hörs vi sen.
(jusst nu sitter jag och äter äpple "duktig" som man är)

hatar mitt blogg namn. :OO

asså shiit jag hatar verkligen mitt blogg namn, jag fattar inte äns hur jag kunnde byta till det :OO så jävla klantigt av mig jävla arsel jag är ? det 'är så fult. och nu sitter ni säkert och bara tänker gör en ny blogg men de är så himmla jobbigt för man måste byta hotmail adress och skit :OO fyfan det orkar jag inte eller ? hmm nu tvekar jag eeeeh jag orkar iaf inte idag kanske någon annan dag, vill heta något med mitt namn iaf men jag kan inte heta mathildakling.blogg.se för eftersom att jag hette det förut så kan man inte heta det igen.. skumt. men men, aa jusste nu sitter jag och väntar på att min sega moder ska skicka 2 bilder på mig som min faster tog igår. vet inte hur dom ser ut men hon brukar ta fina bilder, så man hoppas ju. men nu orkar jag inte blogga mer så tjaaaoooo bebis.

hos nea.

hej bloggen, nu sitter jag hos nea min granne, och vi gör typ inget, hon sitter och sminkar sig och jag sitter vid hennes data och har lite kul haha (not) men det är ju söndag idag och det är ju absolut den värsta dagen som finns på veckan vet ni varför ? jooo för att efter söndag så är det måndag och då är det lixom skola en hel vecka usch nej jag orkar inte med skolan, men vad gör man inte för att få en bra utbildning. aa i morron har jag två läxor som ska vara klara så när jag kommer hem så ska jag göra dom det blir nog snart, har mycket att göra så.. och på fredag så är det skolfoto kan ni tänka er så tråkigt ucsh jag hataaaar det verkligen.. eller mest så hatar jag en fotot, själva klassfotot är inte så jobbigt för då är man oftast inte ensam om att se ut som en mångo såå aaa. i morron börjar jag 08:10 fyfan, så måste kliva upp 05:45 för att hinna ducha haha. och jag vet att jag kliver upp ganska tidigt men vafan jag har världens klädproblem på morronen så det är inte sant. hoppas det blir en lätt match att hitta kläder. men nu orkar jag inte skriva mera, kyssar.

dålig uppdatering.

förlåt för en dålig uppdataering under veckan, jag har inte haft tid. läxor och lite skit som behöver göras åååh. aa nu börjar skolan på allvar, suck. nu ska jag göra en ny design tror jag så puss bejjbiiis

RSS 2.0